De-a fir a par


De-a fir a par

11 Octombrie 2016

La prima vedere, pentru a-ti vopsi parul, nu ai nevoie de prea multa stiinta. Piata abunda de produse, iar tehnica pare destul de simpla.

Concurs "Zoom Brasov"

Ramâne sa alegi daca apelezi la ajutorul unui specialist sau faci asta individual, acasa. Sunt câteva tipologii de femei, carora le sta bine cu orice culoare vor alege. Numarul acestor norocoase este extrem de mic, în comparatie cu cele, care, cel putin o data în viata, au purtat o culoare care le-a dezavantajat.

Cum stii ce culoare sa alegi? În primul rând, vei tine cont de nuanta ta naturala si de reflexul acesteia. Orice nuanta , apropiata de cea naturala, mai închisa sau mai deschisa cu maxim doua tonuri, ti se va potrivi. Atentie însa, daca îti achizitionezi  singura vopseaua, asigura-te ca nuanta din tub este ceea ce îti doresti.

Daca vrei sa faci o schimbare radicala, recomandarea noastra este sa apelezi la sfatul si profesionalismul unui specialist. Este de preferat ca astfel de servicii sa fie executate într-un salon. Trecerea de la nuante deschise la unele foarte închise, decoloratul, decapajul, umbrele necesita mai multa munca, iar apelarea la un hair stylist este esentiala pentru obtinerea unui rezultat excelent.

Un alt aspect important, dupa obtinerea culorii, este îngrijirea parului si selectarea produselor folosite în acest scop. Sunt detalii esentiale pe întreaga durata a mentinerii culorii si pastrarea calitatii ei pâna la urmatoarea colorare. Este important sa alegi un sampon destinat îngrijirii parului colorat si un tratament din aceeasi gama. Produsele care contin prea multa soda (agentul spumant din sampon) vor duce atât la stergerea culorii, cât si la sensibilizarea parului.

Pentru mai multe sfaturi, te asteptam la Salon Classe (Bd. 13 Decembrie nr. 96 -Cladirea Teo Center, www.grand-fitness.ro), unde te vom ajuta sa alegi nuanta care te avantajeaza si îti vom recomanda un ritual de îngrijire personalizat.

 

   Ana Nechifor.

   Hair stylist

  Salon Classe