Fii tu în ziua nuntii!


Fii tu în ziua nuntii!

10 Octombrie 2016

Am adunat ceva experiente în cei aproape 20 de ani în care am trait, chiar si pentru câteva ore, alaturi de fiecare mireasa, emotiile care pun stapânire pe noi în acea zi: ziua nuntii.

O zi încarcata de semnificatii, o zi în care doresti sa iasa totul perfect pâna în cele mai mici detalii, iar toate acestea, de cele mai multe ori nu depind de tine. Exista o întreaga armata în mâinile careia stau fraiele. De la organizator de evenimente la fotograf, cameraman, case de moda, arta florala...pâna la hair stylist si make-up artist, adica noi.

Despre cei din urma vom vorbi azi. Mai exact despre tendintele anului 2016 în materie de coafuri de mireasa si, foarte important, despre pasii premergatori zilei celei mari.

Cuvântul cheie pentru trendul acestui an în materie de coafuri de mireasa este Naturaletea.

Chiar daca, datorita personalitatii, unele domnisoare aleg un look impunator, caracterizat printr-un machiaj puternic si o coafura în linii clare, designerii noului sezon ne îndreapta spre rochii si coafuri diafane accesorizate cu coronite sau buchetele de flori naturale. Toate acestea pun în evidenta frumusetea naturala si nimic mai mult. Parul poate fi prins în cocuri lejere sau poate fi lasat liber, alegând fie buclele anilor 40 pentru un stil glamour, fie bucle rebele iar pentru cele mai norocoase onduleurile naturale accesorizate cu agrafe stralucitoare care vor pune accentul pe stralucirea din privire.

Chiar daca stilistul care va crea coafura din ziua evenimentului este cel ce se ocupa deja de look- ul tau, ai nevoie de câteva sedinte premergatoare, în care vei beneficia de consultanta în ceea ce priveste asortarea coafurii cu rochia, stilul tau, bijuteriile si nu în ultimul rând, cu tematica nuntii. Pe lânga asta, pregatirea, colorarea, forma, hidratarea parului sunt aspecte deloc de neglijat.

si tenul are nevoie de îngrijiri premergatoare, care sa-i redea luminozitatea si sa-l pregateasca pentru machiajul din ziua evenimentului.

Pentru toate acestea te asteptam la Classe, unde ti-am pregatit pachete promotionale de care poti beneficia împreuna cu cei apropiati.

 

Ana Nechifor

Hair stylist

Salon Classe.